Training

Om hond en eigenaar voor te bereiden op de rasfok keuring geven wij regelmatig de eerste zondag van de maand trainingen. Het is belangrijk dat u weet wat u te wachten staat als u met uw hond naar de ras fokkeuring gaat. Een minder resultaat als gevolg van onbekendheid met de gebruiken en regels is natuurlijk jammer. De training is inmiddels een begrip voor vele Berner liefhebbers en fokkers geworden en heeft al mooie resultaten opgeleverd.  Naast trainen is het ook een leuk maandelijks samen komen van Berner liefhebbers geworden waar de laatste nieuwtjes, ideeën, tips en vragen worden besproken.

 

Om door te kunnen gaan met de training gaan we kiezen voor een nieuwe opzet. De oude vertrouwde opzet dreigt aan zijn eigen succes ten onder te gaan vandaar deze nieuwe verandering. Het doel van de training was om baas en hond voor te bereiden op de keuring Door het grote aantal honden is het vaak niet mogelijk om extra aandacht aan problemen te geven. Daarom willen wij het aantal deelnemende honden gaan beperken tot 12 honden per training. Zo verwachten wij wat meer tijd en aandacht per deelnemer te kunnen besteden. Dat was altijd het doel maar door het grote aantal deelnemers sneeuwt dat onderdeel juist onder. Om nu te voorkomen dat mensen voor niets naar Beekbergen komen rijden willen we graag dat iedereen zich van te voren aanmeld. We gaan maximaal 12 honden per keer doen en willen stoppen om uiterlijk 14.00 uur.

 

 

Even de nieuwe dingen op een rijtje.

 

Aanmelding via e mail, whats app, facebook of per telefoon vanaf 1 week voor de training.

 

Honden moeten minimaal 10 maaanden oud zijn.

 

Iedereen is van begin (11.00 uur) tot eind (14.00 uur) aanwezig.

 

Maximaal 3 honden per kennel.

 

Elke deelnemer dient ook enkele keren mee te doen in het publiek onderdeel.

 

Honden die al goedgekeurd zijn of niet gekeurd gaan worden kunnen niet deelnemen.

 

Het streven is elke eerste zondag van maart,april,mei,juni,september,oktober,november en december te trainen. Op de website staat aangegeven of de training doorgaat.

 

Wij hopen zo de kwaliteit van de training met elkaar naar een hoger niveau te brengen en de gezellige sfeer vast te houden.